page de départ / home page / StartseiteOnline catalogus

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij ROM vindt u het bed dat precies bij u past. Vakkundige stoffeerders, schrijnwerkers en naaisters vervaardigen elk artikel afzonderlijk in eigen beheer. Daarbij worden traditionele, ambachtelijke productiemethoden verenigd met serieus materiaalonderzoek, de geneeskunde en het onderzoek naar slaap. Want uw bed is uw persoonlijke aangelegenheid - net zo uniek als u zelf bent.

Voor de verschillende lagen vullingen gebruiken wij alleen de zuiverste natuurlijke materialen zoals fijne lamswol, mohair, natuurlatex, paardenhaar en zacht katoen - afhankelijk van uw wensen en benodigheden. Deze verhogen niet alleen het comfort, ze bevorderen ook de goede ventilatie, warmte- en vochtregeling. Vorm en gewicht van het lichaam bepalen de hardheid van het bed. In het algemeen hebben lichte mensen zachtere bedden nodig dan zwaardere mensen. We bieden en groote keuze aan hededaagse bedramen op maat, in waardevol natuurhoud, nachtkasten of andere meubels.

Onder welk dekbed slaapt ú het prettigst? Transpireert u veel of hebt u het snel koud? Kiest u voor het behaaglijke dons, goed ademend kamelenhaar of uitstekend ventilerend kasjmier? De keuze voor een dekbed is niet alleen kwestie van smaak. We hebben dekbedden en hoofdkussens in alle denkbare hoogwaardige materialen, inclusief anti-allergische varianten.

De opgeleide adviseur van onze winkel heet u welkom!

 

Het spijt ons: de Nederlandse versie van deze site is nog onder constructie.

 

 ROM Bedegoed
rue des Petits Carmes 2
1000 Bruxelles


Tel +32 (0)2 513 12 67
Fax +32 (0)2 513 29 22
Email: jr@
janrom.com